Lynster

Recruiiting
4849KW Dorst (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
29-09-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Lynster is een wervings- en selectiebureau voor zelfstandig professionals op het gebied van grafische vormgeving, frontend ontwikkeling en Scrum. Doordat onze recruiters ervaring hebben op deze gebieden kunnen specialisten inhoudelijk goed beoordeeld worden, en worden alleen opdrachten met deze specialisaties aangeboden. Opererend in Breda ligt Lynster gunstig ten opzichte grote steden als Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven en Utrecht.

Specialisatie en expertise

Frontend, UX/UI en Scrum

In een agile organisatie is het van belang snel een beeld te kunnen vormen hoe een applicatie werkt en hoe het er uit ziet. Als de applicatie snel voor de eindgebruiker kan worden gelanceerd, wordt het meteen inzichtelijk of een bepaald concept voor een applicatie wel of niet aanslaat. Dit vereist nauwe samenwerking tussen de grafische vormgevers die de ideeën van de business in designs kunnen vangen, frontend developers die deze designs kunnen realiseren (al dan niet met een simpele backend of in een bestaand landschap) en agile experts die er voor zorgen dat de juiste features op de juiste momenten worden geïmplementeerd.

Lynster richt zich specifiek op deze niche omdat professionals in deze gebieden veel overlappende competenties hebben, en er voor kunnen zorgen dat een organisatie daadwerkelijk een agile aanpak kan realiseren.

Overige informatie

“Eat your own dog food”

Doordat Lynster zelf ook agile werkt en hierin onze contacten centraal zet, zijn we in staat snel te schakelen bij onduidelijke processen of applicaties en aanpassingen door te voeren. We doen zelf wat wij en de professionals die we verhuren onze klanten adviseren.

Hechte relatie

Lynster heeft een hecht netwerk van zelfstandige professionals en kent de organisaties waar de professionals worden ingezet goed. Daarom worden professionals altijd naar tevredenheid ingezet bij organisaties. We zijn betrokken en oprecht, en zijn wars van vaste structuren en politiek. En dat merkt u in onze dienstverlening.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten