FMatch

Bemensingvraagstukken in de facilitaire branche
Naarden (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-09-2008
Opdrachten
7
Laatste opdracht
19-10-2010
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het nieuwe geluid in de traditionele wereld van recruitement met een focus op facilitair management. FMatch voorziet in bemensingvraagstukken in alle vormen van tijdelijkheid, werving & selectie, projectmanagement en intermoplossingen. Oplossingen die naadloos aansluiten bij de wens en behoefte van zowel de opdrachtgever en als de kandidaten.
Focus
De focus van FMatch ligt op facilitair management. Door het aanbrengen van deze focus is de propositie van FMatch helder en transparant. In de grensgebieden van het facilitaire werkveld heeft FMatch partners die aanvullend zijn en ook werken vanuit het principe van durven delen en transparantie
Anders?
Jazeker is de werkwijze van FMatch anders. FMatch vindt andere mensen via haar netwerk, omdat zowel vraag als aanbod op een ander niveau worden gematched. Niet het cv is leidend, maar het individu en niet het functieprofiel, maar de inhoud van de functie in combinatie met de cultuur van de organisatie.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten