Maak Je Move

Workshops in duurzaamheid voor jongeren
Den Bosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-03-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
19-03-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Maak Je Move

Wij zijn een groep jongeren die in Den Bosch wonen en veel bezig zijn met het verbeteren van onze leefomgeving. Dit doen we op een creatieve en eigenzinnige manier. Zo gebruiken we onder andere guerillagardening om de stad groener te maken. Door mosgraffiti aan te brengen op saaie muren maken we de stad mooier. Door freakbikes te bouwen dagen we ons zelf uit om de fiets te pakken en niet makkelijk in de auto te springen. We onderzoeken wat we eten en proberen zoveel mogelijk zelf te maken en te verbouwen. Dit doen we omdat we erachter komen dat heel veel producten niet diervriendelijk zijn, het milieu aantasten en ook nog eens ongezond zijn.

Maak je Move is het jongerenplatform dat wij hebben opgericht. Ons doel is om met meer jongeren uit deze stad aan de slag te gaan en zo een enthousiaste en actieve groep te vormen. Samen willen we de stad groener, mooier en aantrekkelijker voor jongeren te maken.
In 2010 hebben we de Doe-geld prijs gewonnen van €10.000,-. We hebben dus een mooi bedrag om heel veel leuke dingen mee te doen.

Om jongeren kennis met Maak je Move te laten maken organiseren we workshops over onderwerpen die wij belangrijk vinden. Tot nu toe hebben we onder andere workshops gegeven in mosgraffiti, seedbombs, veganistisch koken, omgevingsbeleving en gezichtsmaskertjes maken, maar we hebben nog veel meer goede plannen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten