Maardiensten

werving en selectie
Dordrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-06-2006
Opdrachten
38
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Maar bemiddelt in personeel voor vrijwel alle functiegebieden, zowel voor een vast dienstverband als voor een korte periode. U zult denken: niets nieuws onder de zon, dat doet ieder regulier uitzendbureau ook. MAAR ik heb nieuws voor u:

MAAR Consultancy is uniek in haar aanpak: doordat wij een werkelijk onafhankelijke personeelsintermediair zijn. zijn wij in staat om samen te werken met alle specialisten op de diverse vakgebieden. Wij hebben zelf geen personeel op de loonlijst en zenden ook zelf geen mensen uit. Daarom zijn wij voor geen enkele specialist een directe concurrent en werken zij graag met ons samen. Wij kunnen dus overal op zoek gaan naar de juiste mensen voor uw bedrijf.

U kunt MAAR Consultancy het beste zien als een verlenging van uw HRM afdeling. U weet hoeveel tijd en geld de selectie van nieuw personeel kost. Er moet een advertentie gezet, uitzendbureaus moeten worden gebeld, c.v.'s moeten worden beoordeeld, kandidaten moeten worden geselecteerd en anderen moeten weer worden afgewezen, gesprekken moeten worden gevoerd. Er moet onderhandeld worden over salaris met de kandidaat én over het tarief met zijn of haar uitzendbureau. Allerlei enorm tijdrovende zaken. UIteindelijk bieden wij u alleen het c.v. aan van de kandidaten waar wij echt in geloven. U zult zien dat u dit enorm veel tijd en dus geld zal schelen.

Wanneer u met MAAR in zee gaat werkt u op een andere manier dan u wellicht gewend bent: u geeft aan voor welke vacature(s) u medewerkers zoekt en op welke termijn en wij maken voor u een plan van aanpak. Wat wij van u nodig hebben is een functieprofiel en een salarisindicatie. Doordat wij u bedrijf al kennen, kunnen wij 'de perfect match maken!'

Ik hoor het u al denken: hartstikke mooi, maar dit kost ongetwijfeld heel veel geld. En dat is nou juist het mooie van onze formule. De fee van MAAR Consultancy wordt betaald door de uitzendende of detacherende organisatie. U krijgt geen factuur van ons, die sturen wij naar het bedrijf wat de kracht levert. Met al onze partners hebben wij dezelfde contracten. Wij hebben dus geen voorkeur of wij inlenen bij A of bij B. Ook dit vergroot de kans voor u om de juiste kandidaat te vinden!

Wij bemiddelen ook voor ZZP-ers en op projectbasis tussen bedrijven onderling.

Mvg Arjen Kreukniet

Maardiensten


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten