InterimQuest. Specialist in Interim bemiddeling

Interim en vaste dienstbemiddeling Financials
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-06-2009
Opdrachten
8
Laatste opdracht
19-03-2012
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

InterimQuest is vóór en dóór interimmers. Dit vertaalt zich concreet in de volgende kernwaarden

  1. Eerlijke beloning

Interimmers ontvangen een maximaal tarief. InterimQuest hanteert realistische marges omdat wij vinden dat het toch vooral de interimmer is die waarde voor onze klanten toevoegt.

  1. Ondernemerschap

Het aanbrengen van opdrachten of goede interimmers wordt beloond met maximaal 50% van de marge, indien dit tot invulling van een opdracht leidt.

  1. Netwerk

Via InterimQuest staat u in contact met een breed netwerk aan opdrachtgevers waardoor wij een grote diversiteit aan opdrachten kunnen bieden.

  1. ZZP’ers

InterimQuest maakt bij de invulling van haar opdrachten gebruik van de expertise van interimmers die als ZZP’er werkzaam zijn. Wij selecteren onze kandidaten op de match die zij hebben met de opdracht zonder dat de ZZP’er hierbij concurrentie heeft van eigen werknemers in detachering.

  1. Persoonlijk

Binnen InterimQuest trachten wij voor zover het mogelijk is de interimmer achter het cv te ontdekken door middel van persoonlijk contact in de vorm van persoonlijke kennismaking. Het leren kennen van het gezicht cq. de stem achter het cv geeft zowel de kandidaat als InterimQuest een verder inzicht in de wensen en verwachtingen die we naar elkaar hebben.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten