i3

i3

Business Intelligence
Zeist (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-03-2012
Opdrachten
4
Laatste opdracht
30-06-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Specialist in Business Intelligence

i3 werkt vanuit Zeist en Diegem (België) met ongeveer 45 medewerkers aan Business Intelligence oplossingen voor klanten die beter willen presteren. i3 is gestart in 2001 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming met één specialisme: Business Intelligence.

i3 werkt nauw samen met gerenommeerde BI softwareleveranciers. Een samenwerking die ervoor zorgt dat we altijd over de meest recente kennis van BI Tools beschikken.

Om de achtergrond van onze klanten nog beter te leren kennen werken we met branchespecialisaties. Om Business Intelligence projecten goed te kunnen aanvullen, aansturen en begeleiden hebben we in specialisme en verschillende diensten:

  • BI Advies

  • BI Projecten

  • BI Interim

  • BI Beheer

We spreken uw taal
De overtuiging dat er nog zoveel meer uit uw cijfers valt te halen, is onze drijfveer. Business Intelligence raakt uw ondernemingsdoelen en dat vraagt van ons dat wij uw branche kennen en uw taal spreken. Dat we mee kunnen denken over onderwerpen die uw organisatie écht raken. i3 werkt branchegericht en zet - samen met u - kansen om in realiteit.

Let's do Business Intelligence?

Specialties

Business Intelligence, Data Warehousing, BI & DWH Beheer, BI advies, Performance management, Planning, forecasting en budgetting


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten