Marcel de Jong

ITIL Service Management
Alphen aan den Rijn (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-01-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Marcel is een ervaren (proces) manager, ambitieus, resultaatgericht en altijd op zoek naar gezamenlijke toegevoegde waarde. Een gedreven, enthousiaste interim, service en verander manager, die de juiste balans zoekt in nadenken en doen. Marcel kan uitstekend pragmatiek en structuur verenigen. Inmiddels is zijn, zoals hij dat altijd zelf noemt, rugzakje gevuld met een prima bagage aan certificeringen, ervaringen, technieken en competenties. Marcel is altijd op pad om zich te verbeteren, zo is hij vergevorderd in zijn Master of Management & ICT traject en volgt hij onder andere diverse leergangen van de studie Bedrijfskundige Informatica. Hij voelt zich het beste thuis in service verlenende afdelingen waarbij hij diverse rollen van het service management arsenaal bovengemiddeld kan inrichten, begeleiden en uitvoeren.

Marcel is een energiek persoon die te typeren valt als een natuurlijke leider; hij heeft charisma, overwicht, een frisse en logische kijk op business en IT en weet mensen op een prettige manier te stimuleren om gemaakte afspraken na te komen. Hij gaat tot de essentie en is daarbij analytisch, doortastend en kritisch. Hij zoekt daarbij de nuance en is in uitvoerende zin detailgericht zonder het geheel uit het oog te verliezen. Als manager is hij in staat om mensen en afdelingen uitstekend te laten functioneren. Door zijn brede kennis en ervaring op het gebied van techniek, (service) management en project management is hij vaak van cruciaal belang als intermediair voor de output van een organisatie.

Bij diverse organisaties heeft hij (out) sourcing ontwikkeld, toegepast en begeleid. Hierbij is hij in staat om het gehele sourcing traject voor zijn rekening te nemen van strategie (analyse) tot uitvoering (implementatie, SLA management en besturing). Zijn ervaring als verandermanager maken hem in transformatietrajecten van cruciaal belang voor de uitvoering. Hij heeft meerdere (regie) en Demand Supply organisaties met bijbehorende processen en service management aspecten geadviseerd, geleid en (her) ingericht. Door zijn technische achtergrond en zijn later verworven competenties, is hij en voor de technici en voor hoger management een volwaardige gesprekspartner.

Medewerkers en managers die met Marcel samenwerken, waarderen zijn aandacht en gevoel voor timing van visie, belangen en ontwikkeling van mensen. In het verleden heeft hij jarenlang als topamateur gevoetbald. De gedrevenheid en het doorzettingsvermogen die nodig zijn om op dit niveau te kunnen sporten, vind je nog steeds terug in zijn werk.

Specialisatie en expertise

ITIL
PRINCE 2
CNE
MCSE
Verandermanagement
Interim Management
Service Management
Sourcing
Regieorganisatie
Beheer


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten