12be connected

Werving en Selectie / Recruitment
Hellevoetsluis (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-02-2014
Opdrachten
3
Laatste opdracht
14-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De drijvende kracht achter 12be connected is Manon de Hond. Na jaren in de Werving & Selectie branche gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van evenementen organisatie.

Met veel enthousiasme ben ik nu gestart met 12be connected om beide werelden te gaan bedienen. Ik ben als interim recruiter in te huren maar kan met mijn kennis van zaken ook een goede (freelance) aanvulling zijn op uw Werving en Selectie.

Bij 12be connected hecht ik veel waarde aan het persoonlijke element. Mijn ambitie is dan ook niet om de grootste speler in de markt te worden maar het leveren van kwaliteit met een persoonlijke inslag. Dit alles door gebruik te maken van mijn inlevingsvermogen, oplossingsgerichtheid, doorzettingsvermogen, enthousiasme, passie en flexibiliteit. Zo ontstaat er die prettige werkrelatie die nodig is om goed zaken te kunnen doen.

Heeft u een uitdaging voor mij of wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor een (toekomstige) samenwerking? Neem dan gerust contact met mij op zodat ik eens kan aanschuiven bij uw kopje koffie of thee. Zal ik wat lekkers meenemen voor erbij?

Specialisatie en expertise

Werving en Selectie
Recruitment
Vacatures
Vacature
Consultant
Personeel
Recruiter


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten