De Groot Online Consultancy

De Groot Online Consultancy

Online Marketing
Venlo (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-12-2012
Opdrachten
10
Laatste opdracht
20-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Al sinds 2002 timmert DGOC aan de weg als specialist in online marketing. Destijds begonnen onder de naam De Groot Multimedia Design is dit in de loop van de jaren ontwikkeld van het maken en onderhouden van websites tot het adviseren van bedrijven op het gebied van online marketing. Sinds 2013 gaat de organisatie verder onder de vlag De Groot Online Consultancy, kortweg DGOC.

Over Marc de Groot
Oprichter Marc de Groot heeft al tijdens zijn studie HBO Communicatie in Rotterdam vele online projecten opgepakt. Zo studeerde hij af bij het zoekmachine marketing bureau Jeroen.com op virtuele gemeenschappen voordat Facebook zijn intrede deed en werd hij al snel eigenaar van enkele succesvolle webwinkels. Na een langdurig dienstverband bij Read & View als Online Sales Manager besloot Marc volledig op eigen benen verder te gaan met de eigen webwinkels en het geven van online marketing advies aan bedrijven.

Specialisatie en expertise

ecommerce
online marketing
google
seo
sea
database


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten