Fulbright Center

Beursverstrekking voor studie en onderzoek in de VS, informatievoorziening.
1013AD Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-08-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
29-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het Fulbright Center verstrekt beurzen aan Nederlandse studenten en wetenschappers voor een studie- en/of onderzoeksverblijf in de VS en vice versa. Daarnaast verstrekt het Center onpartijdige en objectieve informatie over alle aspecten van het hoger onderwijs in de VS. Het Center wordt mede gefinancierd door het Nederlandse ministerie van OC&W en het Amerikaanse Department of State. Het bekendste programma is het Fulbright-programma, maar het Center voert daarnaast ook nog enkele andere programma's uit, die alle ten doel hebben Nederlandse scholieren en studenten een periode van onderwijs, onderzoek of stage in de VS aan te bieden of te helpen realiseren.

Overige informatie

Let op: het Fulbright Center is een bijzondere rechtspersoon, opgericht bij verdrag. Door zijn bijzondere status, vergelijkbaar met een stichting maar daaraan niet gelijk, kan de organisatie niet worden ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Het opgegeven nummer is daarom ook niet correct, maar noodzakelijk om de data op deze website te plaatsen. Zie voor verdere toelichting de website van het Center: www.fulbright.nl/overons/over-het-fulbright-center.html.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten