Data4 Information technology

Detachering / Application Packaging
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-10-2008
Opdrachten
11
Laatste opdracht
18-03-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Data ICT & Finance

Data4 is gespecialiseerd in Business Management & Consultancy, Information Technology en Finance. Wij fungeren als strategische partner van onze opdrachtgevers. Onze ambitie: wij willen door klanten en medewerkers worden erkend als de beste en meest logische keuze.

Data4-specialisten zijn plezierige mensen en goede collega’s. Rijk aan ervaring en met bevlogen talent. Wij delen informatie met u, nemen verantwoordelijkheid, doen waar nodig een stap extra. De inzet: rendabele oplossingen leveren met een scherp oog voor wat uw organisatie beweegt.

Bij Data4 ondervinden carrières een krachtige opwaartse druk. Multinationals en grote bedrijven zijn onze klanten. Dat betekent: een fascinerende werkomgeving met enerverende uitdagingen en eisen ten aanzien van kennis en mentaliteit. Waarin Data4 zorgt voor stabiliteit, collegialiteit en krachtige ondersteuning.

Wij leveren graag snel en precies maatwerk. Data4 werkt daarom ook samen met freelancers – professionals die hebben bewezen zich in de markt staande te kunnen houden. Voor freelancers volgen wij dezelfde selectieprocedure als voor Data4-medewerkers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten