Innervate Services

Innervate Services

Software ontwikkeling
6199AG Maastricht (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-08-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
31-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Innervate

Vandaag klaar voor de toekomst van morgen

Wij willen dé ICT adviseur zijn voor de zakelijke markt in Nederland. Op basis van de thema's optimaliseren, flexibiliseren, mobiliseren en innoveren zorgen wij er voor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst van morgen.

Specialisatie en expertise

Apps en App Management

Webapplicaties, App's en App management.

Naast onze ICT Consultancy diensten is een specialitisch team ingericht voor het ontwikkelen en beheren van maatwerk software oplossingen. Hierbij richten we ons op web applicaties en native app's.

Om de kennis en kwaliteit maximaal te borgen maken we gebruik van een professioneel ingericht software ontwikkel proces. De aanpak is agile waarbij de bemensing van de projecten bestaat uit eigen architecten en ontwikkelaars als een zorgvuldig geselecteerde flexibele schil. Hierdoor zijn we in staat om op maat de juiste expertise in te zetten en flexibel in te spelen op uw vraag.

Naast het excelleren in maatwerk software projecten ontwikkelen we app's onder het Innervate label. Voorbeelden hiervan zijn de app voor veilig werken (HSE app) en een app voor het eenvoudig registeren en verwerken van projecturen.

Al onze app's worden ondersteund door Appeanut. Appeanut is een app management platform ontwikkeld door Innervate. Appeanut geeft u een instrument in handen om het gebruik en de technische beschikbaarheid van uw app's te monitoren. Zie appeanut.com voor meer informatie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten