NIOW De Taal- en Tekstexperts

Taaltrainingen, schrijftrainingen
Zeist (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-09-2003
Opdrachten
7
Laatste opdracht
26-09-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

NIOW is sinds haar oprichting in 1969 een onafhankelijk bureau, gericht op de ontwikkeling van communicatievaardigheden in de vorm van taal- en schrijftrainingen, persoonlijke en commerciƫle communicatietrainingen. Dit doen wij door middel van opleiding, training en coaching; individueel of in groepsverband; via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt.

De klanten van NIOW zijn multinationals en ministeries, farmaceutische bedrijven en laboratoria, technische bedrijven, groothandels, consultants, gemeenten en provincies, IT-bedrijven, grote aannemers en baggeraars, verzekeringsmaatschappijen en banken. Al met al een rijke schakering aan leerwensen- en leerdoelen. Iedere klant is voor NIOW weer een uitdaging het beste naar boven te halen!

NIOW breidt haar trainersbestand nog steeds uit. Momenteel (september 2011) zijn wij dringend op zoek naar trainers Engels (met name in Noord-Nederland).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten