MariekevanderHorst tastbare communicatie

Communicatie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-07-2008
Opdrachten
3
Laatste opdracht
06-05-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

MariekevanderHorst tastbare communicatie

Communicatie van oog tot oor

Of het nu gaat om het schrijven van een nieuwsbrief, coördineren van een bedrijfsblad of het organiseren van een Open Dag, ik regel het. Van het verfrissen van een huisstijl, van bladmanagement tot beursbanner, van het schrijven van een persbericht tot het schrijven van webteksten. Ik coördineer en organiseer zonder poespas.

MariekevanderHorst start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we samen de doelstellingen in kaart en worden verwachtingen over en weer uitgesproken. We brengen in kaart hoe we de doelgroepen optimaal kunnen gaan aanspreken. Om de bedrijfscultuur te ervaren spreek ik graag op locatie af. MariekevanderHorst werkt op projectbasis of in langdurige samenwerking.

Persoonlijke assistentie

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag een ander kunt laten doen. U wilt naast een druk schema van dagelijkse beslommeringen meer tijd creëren voor andere zaken? Dat kan. MariekevanderHorst regelt ook tot in de puntjes uw zakenreis, pr- activiteit, diner, wooninrichting, evenement, zakelijk- of privéfeest, website, relatiegeschenk, vergadering, lunch of diner, vervoer of een nieuwe outfit. Houd tijd over en concentreer u op andere zaken. Vandaag, niet morgen.

Specialisatie en expertise

creatief schrijven creatief
pr
persoonlijke assistentie
tekstschrijven
evenementen
events
bedrijfsmagazine
communicatie
website
brochure
herschrijven netwerken
contacten leggen
projectmanager
multi-inzetbaar flexibel verkooptalent representatief
buitenland
mode
zelfstandig
ondernemend
organiseren
bezige bij

Overige informatie

www.mariekevanderhorst.nl

Als communicatie medewerker, traffic manager en zelfstandige heb ik communicatie- & reclameprojecten verzorgd voor een:

Bouwonderneming; bladmanagement, begeleiden opmaak drukwerk.

Cateringbedrijf; persoonlijk assistent, meewerken tijdens vakbeurs en opening winkelcentra, nieuwsbrief, redigeren webteksten, communicatie-advies.

Centrum voor (ex) alcohol- en drugsverslaafden; persbericht, uitnodiging, open dag en opening pand, organisatie en assisteren, fotografie incl. drukwerk en lijsten.

Evenementenorganisatie; redigeren webteksten, begeleiden drukwerk, persbericht, tekstschrijven flyers, organisatie informatie- en personeels-bijeenkomsten, fotografie, brainstormsessie reclamecampagne, aanspreekpunt tijdens evenementen.

Festival voor kunst- , cultuur en muziek; persbericht, initiëren sponsor-plan en organisatie werven potentiële sponsoren, begeleiden drukwerk, contactpersoon gemeente en media.

Gemeente; redigeren teksten, begeleiden vormgeving en drukwerk, aanspreekpunt.

Jeugdzorginstelling; projectbegeleiding lancering nieuwe bedrijfsnaam, deskresearch, contact leveranciers, deadlinebewaking, verantwoordelijk inkoop producten en diensten.

Papierfabrikant; bladmanagement personeelsblad, begeleiding drukwerk.
Transportonderneming; projectleider drukwerk; beursbanner, poster en bedrijfsfilm, bladmanagement bedrijfsmagazine, interviews.

Zorginstelling voor mensen met een beperking; coördinatie en redactie personeelsblad en brochures, interviews, fotografie, organisatie seminars en cliëntenavonden, nieuwsbrief, redactieraadvergadering, assistent fondsenwerving, introductie intranet, huisstijlbewaking.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten