S&C Select

Secretaressen op Directie en Raad van Bestuur niveau
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-03-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

S&C Select

S&C Select bestaat sinds 1999 en is onderdeel van USG People N.V. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en tevens in bemiddeling van zelfstandig ondernemers (freelancers) voor managementondersteunende beroepen. Voor opdrachtgevers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven werft S&C Select ervaren directiesecretaressen, managementassistenten en officemanagers met minimaal vijf jaar werkervaring. De wervings- en selectieactiviteiten kunnen gericht zijn op een vast dienstverband bij de opdrachtgever of een tijdelijk contract met een freelance executive assistant. S&C Select is een expertisecentrum op het gebied van secretaressen en secretariaten.

S&C Select beschikt over een database van freelance executive assistants
(hierna: de freelancers). Dit zijn secretaressen die na jarenlang op topniveau te hebben gewerkt, de stap hebben genomen naar het zelfstandig ondernemerschap. Deze freelancers beschikken over een enorme dosis kennis en ervaring waardoor zij slagvaardig zijn en de taal van de opdrachtgever spreken.

S&C Select biedt, naast het werven en selecteren van kandidaten voor een vaste baan en het invullen van een tijdelijke vacature d.m.v. het plaatsen van een freelancer, nog een viertal diensten aan, te weten:
•secretariële ondersteuning bij reorganisatie- en fusietrajecten,
•doorlichten van secretariaten/ (re) organisatie en advies van/over
secretariaten,
•implementatie van adviezen en/of nieuwe manieren van
werken/structuren, en
•begeleiding en coaching van secretariaten en secretaressen.

S&C Select is gevestigd in Amsterdam, maar voert ook sollicitatiegesprekken met kandidaten op verschillende locaties in het land!

S&C Select
Strawinskylaan 1533
1077 XX AMSTERDAM

tel: 020-575 34 60

www.sc-select.nl

voor info: amsterdam@sc-select.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten