Mariska de Jong

Junior PMO / Junior Projectleider
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-04-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik geloof in de strategische waarde van PMO en ga altijd voor het resultaat. Met mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheidsgevoel wil ik verschil maken binnen een team en/of organisatie.
Naast mijn werk reis en sport ik graag, waarbij opgeven geen optie is. Verder heb ik een brede maatschappelijke interesse.

Persoonlijke eigenschappen

Enthousiast, communicatief, resultaatgericht, stress bestendig, brede interesse, teamplayer, verantwoordelijkheid gevoel, ondernemend en sociaal.

Vaardigheden: Ik combineer de theoretische kennis, opgedaan tijdens mijn studie, gemakkelijk met nieuw opgedane praktijkervaring. Ik leer snel en kan daardoor in korte tijd bijdragen aan het verbeteren van processen en het laten slagen van projecten.

Specialisatie en expertise

PMO
Project Management office
Prince2
P30
Consultancy
Advies
Microsoft Office
Excel
Word
Project Management
Outsourcing
Telecom

Overige informatie

Titel Onderzoek optimalisering PMO februari 2014 - heden
Rol PMO-consultant

Opdrachtformulering

Inventariseer hoe nu PPM (Project Portfolio Management) en PMO (Project Management Ondersteuning) is ingericht bij het Loodswezen. Geef aan wat goed werkt, waar verbeteringen gerealiseerd kunnen worden en geef aanbevelingen. Geef ook aan of het Loodswezen baat kan hebben bij het inzetten van een PMO’er ter ondersteuning van PPM.

Werkzaamheden en resultaten

Afnemen van interviews bij betrokkenen, uitvoeren van de Cerios PMO volwassenheidsscan, schrijven van het adviesrapport met bevindingen en aanbevelingen en deze presenteren aan het managementteam van het Loodswezen.

Titel: projectcoördinator / PMO HR juli 2013 - januari 2013

Opdrachtformulering: Verantwoordelijk voor de (aan)sturing en governance van alle projecten en de realisatie van de doelen van de HR projecten binnen Ziggo.

Werkzaamheden en resultaten: Project Coördinator HR bij Ziggo, in deze functie had ik een regierol om de verschillende HR projecten goed op elkaar aan te laten sluiten en voortgang
te bewaken. De projecten gaan onder andere over de aanschaf van een nieuw HR-systeem, gedrag en leiderschap, talentontwikkeling, het nieuwe werken en performance management. Andere projectwerkzaamheden zijn gericht op strategische opleidingen Engels of bijvoorbeeld de keuze van een nieuwe ARBO-dienstverlener. Verder heb ik deze periode een intern communicatieplan geschreven en opgestart. Tot slot gaf ik ondersteuning aan projecten in de vorm van: agenda beheer, beheer van programma documentatie, verwerken project documentatie en organisatorische mini-projecten. Ik rapporteerde in deze rol aan de HR manager en de Vice President HR.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten