Maurits Lagendijk

Dialoog Marketing, Online Marketing
7 Rijswijik (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-05-2010
Opdrachten
19
Laatste opdracht
12-08-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

MarketingBytes is een online marketingbureau. We zij gespecialiseerd in 2 onderdelen

Enerzijds voeren we voor onze klanten allerlei marketinggerelateerde projecten uit. Denk hierbij aan kwalitatief hoogstaande websiteontwikkeling, maar ook zaken als het implementeren van een klantwaarde-segmentatie, het uitvoeren van klanttevredenheidonderzoeken en ondersteuning in de vorm van marketing consultancy.
Ten tweede helpen we onze klanten met de structurele uitvoering van de marketingoperatie. Via ons geavanceerde campagne management systeem zijn we in staat om tegen lagere kosten een beter rendement te genereren. We fungeren als professionele marketing afdeling op afroep. Alles is hierbij gericht op het voeren van de (online) dialoog en het bieden van relevantie voor de ontvanger en gebruiken hierbij een mix aan kanalen.

We zijn als netwerkorganisatie voortdurend op zoek naar de beste mensen voor het betreffende project. We werken voor grote gerenommeerde bedrijven als de Marathon Rotterdam, ASR Nederland en de Maag Lever Darm Stichting, maar ook voor kleinere specialistische organisaties zoals Golfclubs en financieel adviseurs.

Meer weten? Neem contact met ons op via: 06-13 966 321 of maurits@marketingbytes.nl

Specialisatie en expertise

Dialoogmarketing
Campagne management
Online Marketing
Interactieve marketing
Event-driven marketing
Klanttevredenheid onderzoek
Klantsegmentatie
Klantanalyse
Social media
SEO
SEA
Website ontwikkeling
e-mail marketing
Marketing consultant


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten