Mark van der Pol

Mark van der Pol

Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-04-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijfskundige met brede (hands-on) ervaring binnen de ICT. Inzetbaar als zowel manager als adviseur. Op mijn best in bijzondere situaties die vragen om een bijzondere aanpak.

Ik word gedreven door nieuwsgierigheid, leergierigheid en de behoefte om te doorgronden en te structureren. Daardoor kan ik mij razendsnel inwerken in nieuwe materie.

Mijn grote kracht bestaat uit de combinatie van deze eigenschappen, mijn bedrijfskundige achtergrond, lijn- en projectmanagementervaring, een brede inhoudelijke kennis en interesse en een creatieve geest.

Dit maakt mij in het bijzonder geschikt voor het analyseren en oplossen van problemen, het bedenken en uitwerken van concepten, het ontwerpen en aanbrengen van structuur, en het aansturen en begeleiden van medewerkers/teams in tijden van verandering.

Specialisatie en expertise

▪ Zakelijke dienstverlening
▪ Financiële sector (banken en verzekeraars)
▪ Zorg

▪ Lijnmanagement
▪ Projectmanagement
▪ Programmamanagement
▪ Verandermanagment
▪ Verbetermanagement
▪ Informatiemanagement
▪ Leveranciersmanagement
▪ Advisering
▪ Business consultancy
▪ Business analyse
▪ Business development
▪ Coaching

▪ Prince II (gecertificeerd)
▪ ITIL, ASL, BiSL
▪ ISO 9001 Lead Assessor

Overige informatie

20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, de financiële sector en de zorg. Gespecialiseerd in management en advies op het raakvlak van business en ict. Bijzondere interesse voor de inrichting van informatievoorzieningsorganisaties.

Ervaringsvoorbeelden

▪ Implementatie van medicatiemanagementsoftware in twee ziekenhuizen. Ondersteuning, begeleiding en advies van leverancier en ziekenhuis bij de invoering.

▪ Optimalisatie beheerproces bij een ICT-dienstverlener op basis van BiSL en ASL. Diagnose, advisering, inrichting en transitie.

▪ Reorganisatie van een afdeling Applicatiebeheer tot een binnen de gebruikersorganisatie ondergebrachte afdeling Functioneel Beheer.

▪ Valideren van een nieuw concept van een UCT-dienstverlener gespecialiseerd in het testen van software. Ontwikkelen en uitwerken positioneringsstrategie, opstellen en uitwerken factsheets en white paper.

▪ Management van de afdeling Informatisering van een Service Center van een grote verzekeraar.

▪ Accountmanager bij een grote ICT-dienstverlener in de financiële markt, focus op banken. Lid van het managementteam. Twintig consultants, een omzet van vijf miljoen gulden en de bijbehorende financiële en projectenadministratie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten