Marqt

Retail
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-03-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
16-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

WAT IS MARQT?
Onze klanten worden verrast met een inspirerend nieuw concept op het gebied van lekker, goed, vers en duurzaam geproduceerd eten. Aan de Overtoom in Amsterdam is in februari 2008 de eerste winkel geopend, welke met veel enthousiasme door klant en media is ontvangen. Augustus 2008 is in Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht de tweede vestiging geopend.

Marqt doet het helemaal anders, wij willen ‘Goed eten dagelijks maken’.
Verse vis op ijs gepresenteerd, een volledige bakkerij op de vloer, zelfgemaakte kazen, groenten en fruit uit de omgeving, maar ook artikelen voor de dagelijkse huishouding en persoonlijke verzorging. Marqt biedt de klant een volledig assortiment aan dagelijkse mooie producten. De winkelomgeving laat zich omschrijven als ruw, industrieel, doch modern en inspirerend, kortom een ruimte die goed past bij lekker eten en drinken. Het personeel is deskundig en servicegericht.
In samenwerking met (boeren)producenten wordt gewerkt aan het succes van een nieuw merk, het merk Marqt! Marqt streeft naar groei tot 20 winkels in 2012.

Het hoofdkantoor van Marqt is gevestigd in Amsterdam, waar een enthousiast en dynamisch team van hoog opgeleide medewerkers verder bouwt aan deze vernieuwende formule.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten