Studio LINKSHANDIG

Fotografie, fotostudio en Grafische Vormgeving
1e Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-11-2008
Opdrachten
11
Laatste opdracht
23-05-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Studio LINKSHANDIG is het allround beeldbedrijf van Martine Dijkstra. Voor mode- en productfotografie, styling, creatieve vormgeving, conceptontwikkeling en workshops kunt u bij Linkshandig terecht.

FOTOGRAFIE & STYLING | Studio LINKSHANDIG is gespecialiseerd in productfotografie van mode items voor web shops of tijdschriften en doet daarnaast fotoshoots voor presentaties van sfeer- en/of kledingsets. Dat kan zowel in de studio als op locatie gemaakt worden. Indien gewenst wordt de gehele styling samen met een professioneel model en een ervaren visagiste aangepakt.

CREATIEF en GRAFISCH | Studio LINKSHANDIG ontwerpt flyers en banners van o.a. de fotografie die door de Studio is geproduceerd, maar ook ander beeld kan. Productfoto’s worden omgezet in diverse promotiematerialen voor op uw website of in de winkel.

CONCEPTONTWIKKELING | Studio LINKSHANDIG doet concept ontwikkeling van creatieve projecten. Studio LINKSHANDIG kan concepten zowel voor u bedenken als uitwerken tot eindproduct.

WORKSHOPS | Wilt u zelf leren fotograferen? Dat kan ook. Studio LINKSHANDIG geeft workshops voor beginners en gevorderden die zich verder willen verdiepen in de basis of productfotografie.

Specialisatie en expertise

fotografie
portretfotograaf
productfotograaf
fotograaf
communicatie
communicatief
fotografe
foto's
Amsterdam
studio
bruiloft
Fashion
Mode
Bedrijfsfotografie
Commercieel
product
vormgeving
grafische vormgeving
design
photoshop
indesign
ontwerp

Overige informatie

www.studiolinkshandig.nl of facebook voor meer up te date opdrachten en feedback van anderen

www.facebook.com/Linkshandig


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten