Content Executive

Marketing & Communicatie
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-02-2008
Opdrachten
8
Laatste opdracht
14-12-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Content Executive Marketing en Communicatie
Content Executive Marketing en Communicatie is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van vaste en tijdelijke marketing- & communicatieprofessionals.

Groot en interessant aanbod
Content Executive beschikt over een netwerk van meer dan 6.000 gerenommeerde bedrijven. Dit betekent voor jou dat we je als geen ander in contact kunnen brengen met interessante opdrachtgevers, boeiende werkomgevingen en uitdagende projecten. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld.

Maatwerk
Onze dienstverlening hebben we heel specifiek toegesneden op ervaren marketing- en communicatieprofessionals. Tijdens het selectieproces besteden we veel aandacht aan jouw wensen en persoonskenmerken. Hierdoor kunnen we je niet alleen de juiste functie maar ook de juiste bedrijfscultuur adviseren. Wat ons betreft is die extra aandacht essentieel voor een langdurig succesvolle samenwerking tussen jou en je toekomstige werkgever.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten