Masters in IT

Masters in IT

Detachering IT professionals
2585EB Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-12-2015
Opdrachten
22
Laatste opdracht
27-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Masters in IT is gespecialiseerd in IT detachering en IT interim management. In een dynamische en demanding markt zijn wij uw partner op het gebied van flexibele inhuur van IT professionals. Wij kunnen u zeer snel en tegen een concurrerende prijs voorzien van de juiste interim IT professional, op ieder niveau.

Specialisatie en expertise

Flexibiliteit en transparantie staan centraal binnen Masters in IT. Om dit te garanderen hebben wij een flexibele schil van IT specialisten en IT partners om ons heen verzameld en hanteren wij een open calculatiemodel waarin de tariefopbouw van iedere Master in IT professional trapsgewijs wordt uitgelegd.

Doelstelling is om vanuit werkgeverschap te acteren binnen de verschillende kolommen van IT. Dit zal in eerste instantie zijn vanuit een vaste populatie binnen de kolommen “Business Technology” en "Project Management" en vanuit structurele partnerships met specialisten binnen de kolommen “Ontwikkeling” en “Infrastructuur”.

Overige informatie

Masters in IT is van mening dat de prijzen in de markt zich onredelijk, bijna onfatsoenlijk ontwikkelen. Het is gemeengoed geworden om steeds hogere prijzen te vragen, terwijl de salarissen van betrokken medewerkers niet in die verhouding stijgen. Masters in IT hanteert een open en eerlijk prijsbeleid. We rekenen normale marges die zijn opgebouwd vanuit het salaris van de medewerker. We maken onze kosten en marges inzichtelijk, zodat u precies kunt zien waar u voor betaalt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten