Matchd

Matchd

Detachering, Interim, Projecten en Recruitment
Hogebrinkerweg 10
3871KN Hoevelaken (GL)
0332048204
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-04-2009
Opdrachten
3353
Laatste opdracht
29-08-2016
Beoordelingen
9
Gecontroleerd
Ja

Over MatchD

Matchd is het detacherings-, bemiddelings-, uitzend-, advies-, werving & selectie en payrollbureau voor HBO+ functies in Nederland met een oog voor persoonlijk contact. Alle vakgebieden komen bij ons voorbij; Financieel, ICT, technisch, inkoop, management, projecten, HRM, communicatie en andere.

Wij onderscheiden ons door altijd een persoonlijke terugkoppeling te geven. Hier staan wij echt voor. Mocht het onverhoopt een keer voorkomen dat dit niet is gebeurt dan horen wij dat graag direct en zoeken wij direct uit waar en waarom het fout is gegaan.

Specialisatie en expertise

Werving
Selectie
Recruitment
Coaching
Operationeel Management
detachering
recruiter
contracting
contractbeheer
hrm
personeel
wka
payrolling
projecten
modelovereenkomst

Overige informatie

Matchd richt zich voornamelijk op interim opdrachten bij de overheid. De aanbestedingswet is recent weer gewijzigd en dat maakt het er niet makkelijker op om als zelfstandige in te schrijven op een project bij de overheid. Matchd heeft de ervaring, expertise en proceskennis in huis om een aanbieding op een aanbesteding succesvol in te dienen.

Lees meer Lees minder


Referenties

  • Rijkswaterstaat, Hans Wempe, Contractmanager

    Samenwerking met Matchd ervaar ik als prettig. Meedenken in oplossingen is noodzakelijk en wordt dan ook gedaan. Met de inzet van hun kandidaat is benodigde kwaliteit en deskundigheid goed ingeschat door Matchd.

    Rijkswaterstaat, Hans Wempe, Contractmanager

Beoordelingen

1 2

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten