MatchingVision

MatchingVision

bemiddeling voor freelancers en werkzoekenden in de IT
Leusden (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
17-04-2007
Opdrachten
15
Laatste opdracht
03-06-2015
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

MatchingVision is een bemiddelingsorganisatie voor zowel werk- en opdrachtgevers als voor werkzoekenden en freelancers. Dankzij het internet is het zoeken naar vast werk of tijdelijke opdrachten en het vinden van geschikte kandidaten makkelijker en sneller geworden. Toch blijft het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat uiteindelijk mensenwerk. Het is de persoonlijke klik die uiteindelijk aan beide zijden de doorslag geeft.

MatchingVision staat voor een persoonlijke benadering. Het profileren van het bedrijf, de werkgebieden, de sfeer en de cultuur, het blijft mensenwerk en daar zijn we goed in.
Aan de andere kant is de stem achter het profiel, het op juiste waarde inschatten van de motivatie van de kandidaat, de werkelijke diepgang in de inhoudelijke kennis van de kandidaat vaak voldoende om een goede eerste kijk op de kandidaat te krijgen en zo een effectieve selectie uit te voeren voor een gespreksronde op het bedrijf zelf.

Voor MatchingVision stopt bemiddeling niet bij het succesvol vinden van een kandidaat of opdrachtgever. Het is minstens zo belangrijk dat de arbeidsrelatie gedurende de loop van de opdracht of het dienstverband optimaal blijft. Voor veel kleinere bedrijven is het moeilijk om in de race naar succes en groei voldoende en professionele aandacht te besteden aan haar werknemers. Toch is het zeker in deze tijd belangrijk om werknemers voldoende groei en aandacht te bieden. MatchingVision biedt coaching en conflictbemiddeling op niveau en werkt hierin samen met ervaren experts.

De grens tussen vast en tijdelijk dienstverband vervaagt steeds meer. Werkgevers vullen fluctuaties in de vraag naar expertise binnen hun projecten graag met de inzet van freelancers. Specialisten zoeken steeds vaker variatie in opdrachten en werkomgeving door zich als zelfstandige aan te bieden. Grote, organisatie overschrijdende projecten, bv in overheidsland, zijn feitelijk virtuele organisaties waarin zelfstandigen voor bepaalde tijd samenwerken. Consortia van ‘zelfstandig samenwerkenden’ zullen in de toekomst steeds meer ontstaan en MatchingVision biedt een eerste opstap. Door freelancers en opdrachtgevers in contact te brengen maar ook freelancers onderling een basis tot uitwisseling van kennis en ervaring te bieden.

Over ons
De mensen van MatchingVision hebben allemaal een recente inhoudelijke achtergrond in de ICT en weten daardoor de opdrachtgever en haar vacatures op de juiste manier en in de juiste bewoordingen te beschrijven en presenteren.
Voor de werkzoekenden en freelancers zijn we collega IT-ers die meteen het jargon begrijpen en de ins en out van het vak verstaan.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten