Mathieu Hilgerdenaar

Projectmanager
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-07-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van account managers die in staat zijn klanten te werven voor bedrijven. Wij zoeken bedrijven met producten die passen bij hetgeen bij u past, waar uw interesses en passies liggen. Wij denken dus vanuit hetgeen u aanspreekt en LEUK vindt en niet vanuit een vacature.

U bent in staat om nieuwe markten aan te boren. U bent in staat om met uw kennis van marketing, marketing communicatie en uw (vak)kennis en ervaring met de markt ZELF een (sales) strategie te bepalen en die zelf succesvol uit te voeren. U wordt geplaatst in het bedrijf van de klant of werkt in overleg vanuit huis.
U functioneert als werknemer van dat bedrijf, dus NIET in een callcenter omgeving. Het gaat om business to business produkten of diensten met een hoge toegevoegde waarde. Deze produkten bevinden zich vaak in niche markten zoals nieuwe en/of nieuwste media, multi media, ICT (software ontwikeling,GIS ) grafische industrie variabel data publishing,uitgeverijen)
Dus geen laagdrempelige producten zoals: advertenties,
proefabonnementen, creditcards, groene stroom of iets dergelijks.
U gaat 2 tot 3 dagdelen van 4 uur per week aan
de slag voor een periode van 3 tot 6 maanden op basis van een freelance contract en een verklaring arbeidsrelatie. U factureert vanuit uw bedrijf. Kvk inschrijving is niet nodig een fiscaalnummer is voldoende.

Voor meer informatie zie: www.matchingfactory.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten