Fairbanks NV

Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-05-2007
Opdrachten
38
Laatste opdracht
17-12-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Fairbanks NV is een financieel sterk, zelfstandig IT bedrijf en heeft een duidelijke filosofie over de markt de ontwikkelingen en de oplossingen die daarbij horen. Uw organisatie vraagt steeds meer om continuïteit. Uw IT infrastructuur moet daarom betrouwbaar, beheersbaar en betaalbaar zijn. De technologie wordt tevens steeds complexer, vandaar dat een partner die veel investeert in kennis en deze technologie begrijpt, voor u van grote waarde zal zijn.

Fairbanks NV is zo’n partner. Wij hebben onze “roots in België. Vanuit de Holding wordt de totale organisatie aangestuurd. Ook worden er nog specifieke opleidingen en trainingen gegeven voor onze klanten.

Onze firmanaam Fairbanks komt van de plaats Fairbanks, gevestigd in Alaska. Een stad met slechts 30.000 inwoners midden in schitterende ongerepte natuur waar fauna en flora volledig in balans zijn. Overtollige luxe kent men hier niet. De mensen zijn dagelijks bezig met de leven en overleven. Men staat hier nog met beide benen op de grond.

Fairbanks heeft haar naam te danken aan senator Charles Fairbanks, die later Vice President werd. In 1902 werd er goud ontdekt waarna er een ware “goldrush heeft plaatsgevonden. Onze link naar Fairbanks is gelegen in het feit dat het heden ten dage een grote “hub is geworden. Slim uitgegroeid tot een logistiek centrum. Of het nu gaat om olie of als tussenstop voor de grootste jaarlijkse sledehondentocht, "U moet altijd langs Fairbanks!"


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten