Dari Financial Services

Detachering, interim-management en projectmanagement op het gebied van Acco
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-04-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
24-04-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dari Financial Services B.V. is in 1999 opgericht en opereert sinds begin 2007 als zelfstandige entiteit binnen de 2Trust Groep. Om proactief in te spelen op de snel evoluerende marktwensen is ons portfolio steeds verder uitgebreid. In aanvulling op het detacheren van financiële professionals bieden wij onze cliënten slagvaardige ondersteuning op het gebied van consultancy, interim management en projectmanagement. Op alle niveaus. En voor aansprekende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren.

Dari investeert continu in het optimaliseren van haar interne organisatie en heeft opdrachtgevers en finance professionals aan zich weten te binden die onze kernwaarden – helderheid, betrouwbaarheid en eigenzinnigheid – onderschrijven. Deze drie kernwaarden zijn volledig binnen de organisatie verankerd en stellen ons in staat om onderscheidend te communiceren en te opereren.

Helder. Dari kiest voor een no-nonsense benadering. Wij maken heldere afspraken, communiceren eenduidig en brengen de bereikte resultaten na afloop van het traject duidelijk in kaart. U weet dus altijd exact wat wij voor uw organisatie hebben bereikt.

Betrouwbaar. Een goede inrichting van de financiële processen is extreem belangrijk. Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening en behandelen uw cijfermateriaal met dezelfde aandacht als waarmee we onze interne financiële gegevens behandelen.

Eigenzinnig. Ons eigenzinnige karakter is vertaald naar eigenwijze mediacampagnes en onderscheidende klantcontacten. Dari is geen grijze financiële muis, maar een klantgedreven organisatie, die open staat voor sprankelende ideeën en vernieuwende initiatieven. Van onze medewerkers. En van onze cliënten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten