maXmo

financieel advies, Efro specialist
6866DA Heelsum (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-11-2008
Opdrachten
7
Laatste opdracht
28-08-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Maximaliseer uw mogelijkheden
Ineke de Boer,subsidiespecialist, en Jan Eikelenboom, interim-projectmanager, hebben beide veel ervaring als het gaat om subsidies, projectfinanciering, projectadministratie en het managen van projecten.

De combinatie van onze vaardigheden zorgt ervoor dat we uw droom kunnen ontwikkelen tot een realiseerbaar project. We kunnen u ondersteunen in alle fasen waaruit uw project bestaat: van projectontwikkeling naar het managen van uw project tot en met het zoeken naar financiƫle middelen en het voeren van de financiƫle administratie.
Omdat wij de expertise in huis hebben van alle fasen die behoren bij een project kunnen wij onze klanten proactief benaderen, juist omdat wij bekend zijn met de volgende stap in het proces. Ook hoeven onze klanten niet te wisselen van begeleidingsteam op het moment dat een bepaalde fase van het project is afgesloten en een volgende fase wordt opgestart. Veel van onze klanten, zoals ondernemingen, stichtingen, overheden of andere opdrachtgevers ervaren dit als een sterk punt van maXmo.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten