Marcel Biesmans

Internationaal Sales Management en Business Development
Mijdrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-01-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben een energiek en gedreven persoon en weet door mijn open aard mensen met elkaar te verbinden en cultuurverschillen te overbruggen; een relatiebouwer die niet alleen nieuwe maar vooral ook profitabele business weet te genereren, en mijn hart ligt bij de zakelijke dienstverlening.

Daarbij ga ik zeer gestructureerd en doelgericht te werk, want uiteindelijk moeten er wel resultaten behaald worden. Ik werk enerzijds zeer zelfstandig, maar kan ook teams succesvol aansturen. Echte successen worden in mijn ogen zelden alleen behaald en vereisen een goede samenwerking met alle stakeholders.

Naast mijn huidige rol als directeur bij Bluepond International ben ik op zoek naar een interim functie bij een organisatie met behoefte aan ondersteuning op het vlak van internationaal account of sales management en/of business development. Qua locatie en werktijden ben ik zeer flexibel.

Specialisatie en expertise

Internationaal
Relatie Management
Strategisch Account Management
Business Development
Sales Management

Overige informatie

Samenvatting van 23 jaar internationale werkervaring.
Feb. 2009 - heden, Bluepond International (NL): Directeur verantwoordelijk voor opbouw van de internationale activiteiten met inmiddels een goed gevulde pipeline met opportunities in Belgie, Duitsland en Zwitserland.
Juni 2000 - Jan. 2009, Sprint (NL): EMEA en wereldwijd strategisch Account en Sales Management voor named accounts als Cisco, DAF/Paccar, Danaher/Fluke, ExxonMobil, FedEx, Johnson&Johnson, Lucent, Rabobank en Shell.
Feb. 1999 - Mei 2000, Cambridge Technology Partners (NL): Business Development Technology en Service Providers met eerste opdrachten bij Compaq, UPC en WorldOnline.
Juni 1995 - Jan. 1999, France Telecom/Global One (NL): Account Management met successen bij organisaties als HP, IBM, Mentor Graphics, Philips, Packard Bell en Stream International. Tevens eerste mantelcontract met gebruikersvereniging BTG opgezet.
Feb. 1991 - Mei 1995, Alcatel (D): Sales Manager Latin America, Spain, Portugal en Yemen met uitbouw bestaande business (Chili, Mexico, Paraguay en Spanje) en winnen van nieuwe klanten in o.m. Argentinie, Bolivia, Panama en Peru.
Aug. 1988 - Jan 1991: Alcatel (D en F): Technical Planning Engineer Microwave Networks en verantwoordelijk voor technische planning tijdens offertefase en realisatie van opdrachten in Spanje, Yemen en op de Filippijnen. Tegelijkertijd een belangrijke bijdrage geleverd aan standaardisatie binnen Alcatel groep mbt de planning en dimensionering van microwave netwerken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten