SIS Finance

Finance
Amsterdam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
28-01-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
07-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SIS Finance is een middelgroot bureau dat organisaties adviseert en ondersteunt op terrein van management en finance. Het gaat daarbij om het creëren van oplossingen die opdrachtgevers verder helpen hun doelstellingen te bereiken.

SIS Finance is een partnership van vijf senior professionals met een achtergrond in de accountancy (KPMG, Ernst & Young, Deloitte en Andersen), management-consultancy (Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers) en interim management (PricewaterhouseCoopers).

In interim management is SIS Finance bewezen succesvol bij een flink aantal beursgenoteerde ondernemingen. Wij creëren oplossingen voor opdrachtgevers binnen de financiële kolom of daarmee verbonden deelperspectieven (ICT en HRM).

SIS Finance streeft naar duurzame relaties met haar opdrachtgevers en in te schakelen professionals. Wij gaan niet voor snel succes, ook al zijn we graag succesvol in ons vak.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten