Meerdanenergie.nl

Meerdanenergie.nl

Bemiddeling/ Advies/ Marketing/ Sales
2909LK Capelle aan den IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-03-2016
Opdrachten
3
Laatste opdracht
30-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Meerdanenergie.nl (MDE) is een jong en ambitieus onafhankelijk bemiddelings- en advies organisatie gespecialiseerd in het bemiddelen voor- en het adviseren van de particuliere markt. Tevens verzorgt het bedrijf via Saveplus.nl de zakelijke markt (B2B). Het bedrijf is gevestigd te Capelle aan den IJssel.

Met een management team met jarenlange ervaring in de energie, telecom en verzekering sector heeft MDE een professionele en kundige basis opgebouwd waarmee het bedrijf de consument weer zijn belangrijke positie terug zal bezorgen.

MDE heeft als missie om alle huishoudens in Nederland te voorzien van een onafhankelijk advies op maat op het gebied van energie en andere basis nutsvoorzieningen. Daarnaast draagt MDE zorg bij om haar portfolio van dienstverleningen verder uit te bereiden en het te matchen aan de wensen van haar klanten. Een organisatie met een duurzame visie naar de toekomst toe. Dat is MDE!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten