Mediconsultancy

Mediconsultancy

Werving/Selectie, Detachering en Medipool/Medipharma
2741JV Waddinxveen (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
14-07-2015
Opdrachten
3
Laatste opdracht
27-07-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

MediConsultancy

MediConsultancy is met bijna 200 ervaren professionals een toonaangevend detacheringsbureau binnen de gezondheidszorg. Wij zijn actief als arbeidsbemiddelaar binnen de gemeenten, zorg en farmacie in Nederland.

MediConsultancy is gespecialiseerd in het detacheren en bemiddelen van kandidaten in de algemene en academische ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, verpleeghuizen en gemeenten in Nederland.

Daarnaast zijn we zijn de absolute marktleider op het gebied van detachering binnen de farmacie. Door onze schaalgrootte zijn we uitstekend in staat om in te spelen op uw behoefte aan flexibel personeel. Soms gewoon even ‘een paar extra handen’ om het werk af te krijgen, maar ook voor die specialist die uw organisatie weer een stapje verder brengt.

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen, apothekers, apothekersassistenten in ons bestand waarmee we voor zowel kandidaat als opdrachtgever de juiste match kunnen maken.

Naast het detacheren en bemiddelen van zorgprofessionals biedt MediConsultancy de Medipool aan. De Medipool bestaat uit een groep geselecteerde artsen voor een specifieke instelling die de avond, nacht en weekend diensten opvullen. Deze artsen draaien voorwacht diensten binnen de psychiatrie en ouderenzorg en hebben indien nodig contact met de medisch specialist als achterwacht.

MediConsultancy werkt voor opdrachtgevers binnen de zorg in heel Nederland.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten