iAdvise Groep

iAdvise Groep

Oracle, Oracle APEX, Java, Salesforce, Outsystems en Mendix Consultancy
4814RS Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-08-2008
Opdrachten
60
Laatste opdracht
21-10-2016
Beoordelingen
5
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De iAdvise Groep bestaat uit zeven dynamische en innovatieve bedrijven en een viertal software producten met gezamenlijke interesses en belangen. Onze bedrijven zijn verbonden door twee belangrijke zaken, namelijk hun waarden en hun ambitie om voor de klant de beste oplossing te bieden. Technologisch is de groep verbonden middels drie belangrijke aders; Rapid Application Development (RAD), Seamless Integration en Solid Operations.

Wij bestaan uit meer dan 105 gemotiveerde consultants, met een mooie mix van jonge en ervaren mensen. Met de opening van ons kantoor op Schiphol hebben wij inmiddels vier kantoren in Belgiƫ en Nederland. We hebben in 10 jaar tijd een groot klantenbestand opgebouwd met meer dan 150 kleine en grote klanten, waarbij we veel belang hechten aan langdurige relaties.

Specialisatie en expertise

iAdvise (Oracle Platinum Partner) bestaat uit 2 teams. Het Oracle Apex team, Competence Center met meer dan 30 Oracle Apex consultants. Het Java consultancy team met circa 15 Java Medior/Senior Java Consultants. Het Java team heeft zich sinds vorig jaar gespecialiseerd in Mendix daar is het bedrijf SmartApps uit ontstaan en in Outsystems met ProvidIT.

7dots is ons Salesforce bedrijf (Salesforce SI en ISV Partner). Wij doen hier implementaties van Salesforce CRM en focussen ons op Force.com development en Salesforce integratie.

Intodata is technisch gespecialiseerd in integratie vraagstukken (ETL) en is een officiƫle partner van Informatica, Oracle, Talend.

Bryxx is ons Database, Cloud en Middleware managed services bedrijf en krijgt steeds meer focus Open Source technologie.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten