Weg met de Weegschaal

Weg met de Weegschaal

leefstijl coaching
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-10-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Weg met de Weegschaal
Er gaat iets veranderen.

Weg met de Weegschaal leert mensen om gezond en prettig met eten om te gaan. En met zichzelf, als het gaat om eten. In Nederland zijn we nogal eens geneigd om mensen alleen maar te vertellen wat ze verkeerd doen met eten. Bovendien denken de meeste mensen nog steeds dat je op dieet moet als je slank wilt zijn. Dat is niet alleen onzin, maar lijnen brengt mensen ook heel vaak in de problemen. Wij streven daarom niet alleen naar gezonde mensen, maar ook naar gezonde idee├źn over eten en afslanken.

Om jezelf gezond en slank te maken, heb je zelfvertrouwen nodig. De cursussen van Weg met de Weegschaal laten je zien dat je in staat bent om je probleem met eten op te lossen. Je moet daar zelf verantwoordelijkheid voor nemen; dan worden dingen zoals je wilt. Tegelijkertijd krijg je van ons de handvatten aangereikt die je nodig hebt. We richten ons daarbij op eten goed kiezen, merken wanneer je genoeg hebt en dan ook stoppen. Voor dat laatste zullen veel mensen moeten leren om hun eigen onrust te hanteren. Wie rust van binnen heeft, hoeft zich niet te over-eten.

Weg met de Weegschaal vindt het belangrijk om mensen persoonlijk te benaderen. We willen dat je verder komt, en zullen je waar nodig confronteren met dingen die ons opvallen. Daarnaast streven we naar een professionele organisatie, met cursusleiders die doen wat ze beloven en altijd over zichzelf willen leren. Van onze deelnemers verwachten we hetzelfde.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten