Men4Media

Online marketing
Nijkerk (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-04-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De RegiowebgidsAmersfoort is een complete internet site voor de regio Amersfoort met diverse onderdelen waar bedrijfsleven en particulieren elkaar kunnen vinden.

De Regiowebgids Amersfoort is opgezet en wordt onderhouden door mensen uit de regio Amersfoort, waardoor we goed thuis zijn in de regio. Door middel van het internet brengen we dan ook alles uit de regio Amersfoort bij de mensen thuis. De RegiowebgidsAmersfoort staat dan ook voor “thuis in de regio Amersfoort en de regio Amersfoort bij u thuis.

De bezoekers kunnen altijd actuele informatie uit de regio Amersfoort bekijken zoals: vacatures, woningaanbod, nieuws, voordeelacties van winkels en bedrijven en vraag en aanbod. Daarnaast een dagelijks bijgewerkt overzicht van ca 2300 bedrijven, winkels, instellingen en verenigingen. Regionaal internet van A tot Z.

Naast alle informatie is de RegiowebgidsAmersfoort een handige gids voor de adressen en telefoonnummers van alle bedrijven, winkels en instellingen in de regio Amersfoort. Verder kunt u makkelijk zoeken naar informatie in de zoekmachine die zoekt in onze eigen database naar de door u gewenste informatie.

Omdat de RegiowebgidsAmersfoort het principe hanteert voor en door de regio zijn uw vragen aanvullingen, verbeteringen en suggesties welkom.

De RegiowebgidsAmersfoort streeft er naar om zo compleet mogelijk te zijn en wij kunnen dus ook alle bedrijven, winkels en instellingen in de regio Nijkerk, Soest, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg en Hoogland op een juiste wijze vermelden. Het is echter ook mogelijk om op te vallen door te kiezen voor een meer opvallende vermelding. U kunt al vanaf enkele tientjes per jaar opvallen op RegiowebgidsAmersfoort. Bekijk daarom ook direct onze adverteren pagina! Adverteren in Amersfoort, doen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team van de RegiowebgidsAmersfoort, de contactgegevens vindt u bij contact in het menu van deze website


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten