Merit Media

Merit Media

Narrowcasting
4872LA Etten-Leur (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-03-2011
Opdrachten
3
Laatste opdracht
26-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

In tegenstelling tot vele anderen zijn wij al bijna 10 jaar een echte specialist in narrowcasting (beeldscherm communicatie). We leveren niet alleen apparatuur of een softwarepakket. Bij Merit Media kunt u elk onderdeel voor uw narrowcasting systeem krijgen: een echte one-stop-shop.

Alles bij Merit Media draait maar om één ding: uw communicatie. We zetten niet alleen ons beste beentje voor vóórdat u voor ons gekozen heeft. Juist ná de bezegeling van onze samenwerking begint ons echte werk.

Elke dag houden wij uw narrowcasting systeem in de gaten, adviseren u over uw content (of maken het zelfs) en zorgen ervoor dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt.

Het versturen van een boodschap is nooit het probleem, ervoor zorgen dat uw doelgroep luistert wél. Wij zijn graag uw partner in uw narrowcasting project en hanteren daarbij onze 3 C’s: Concept, Content & Care.

Specialisatie en expertise

In 2005 zijn Hans van Leth en Marc Sytsema met Merit Media begonnen. Hun ambitie was een kleine flexibele organisatie op te zetten, welke gebruik maakt van diverse externe professionals. De effectiviteit van de narrowcasting boodschap van onze klanten wordt sinds die tijd centraal gesteld. Ook bij de ontwikkeling van onze eigen software, hardware en content.

Wij zijn uw narrowcasting partner!Als Brabants bedrijf bedienen we zowel kleine detaillisten als grote retailketens en multinationals binnen de meest uiteenlopende branches. In 2011 hebben we een internationale nominatie verworven voor Digital Signage Best Practice, category Interactive Solutions!

Benieuwd naar de mogelijkheden van narrowcasting? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u graag het uitgebreide verhaal over onze organisatie, producten en narrowcasting diensten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten