Leonard

Leonard

B2B Marketing & Communicatie - online en offline
4902SE Oosterhout (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-05-2008
Opdrachten
6
Laatste opdracht
31-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn Leonard, een b2b marketing communicatiebureau.
Wij gaan van strategie naar communicatie naar leads.
Op onze eigen wijze…

De huidige markt vraagt om een vernieuwende manier waarop wij als marketing communicatiebureau ondersteuning bieden. Samenwerking is daarin het kernwoord. In onze aanpak staat dit dan ook centraal; de klantvraag staat aan de basis van een samenwerking waarin de klant optimaal profijt heeft van de kennis en kunde die wij bieden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij borgen campagnes en opvolging in de organisatie van de klant door kennisdeling en onze tools.

Specialisatie en expertise

STRATEGIE BEPALEN

Wij bieden nieuwe inzichten, helpen om keuzes te maken. We maken heldere analyses en vertalen strategie direct naar de realisatie van gestelde doelen.

BEREIKEN

Strategie vertalen we naar marketingcampagnes met touchpoints online, in de media, in eigen media. We zoeken de mensen op die in de doelgroep van de klant zitten.

BOEIEN

We creëren boodschappen die mensen aanspreken. Met een vorm die pakt, een beeld dat spreekt. Bereiken van mensen is 1, interesseren is 2. Wij vertalen boodschappen naar een spannend verhaal in beeld en tekst waarmee de doelgroep geraakt wordt.

BINDEN

De kracht van de boodschap zit hem in de herhaling. We zetten dialoog op zodat de klant haar doelgroep leert kennen. Wat beweegt ze, waar hechten ze belang aan? We maken een verbinding voor de lange termijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten