NOB cross media facilities

Faciliteren van het uitzendproces en het ontwikkelen van multimedia dienste
Hilversum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-02-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

NOB: bekend van radio en tv...

Waarschijnlijk kent u NOB als hét bedrijf dat de omroepen in alles ondersteunt bij het maken van radio- en televisieprogramma’s. Met NOB Cross media facilities, het ‘nieuwe’ NOB, verlenen we nog steeds een groot aantal diensten aan de omroepsector. We richten ons echter met name op het faciliteren van het uitzendproces en het ontwikkelen van nieuwe multimediale diensten voor de publieke én commerciële omroepen.

NOB Cross media facilities is de organisatie met de kennis en expertise in huis voor het faciliteren van traditionele en nieuwe distributiekanalen ten behoeve van omroepen, producenten en andere aanbieders van bewegend beeld en geluid. Naast radio en televisie, in toenemende mate ook voor distributie via (breedband) internet, digitale televisie en mobiele media. Naast deze operationele ondersteuning beschikt NOB over een AV Expertisecentrum dat onder meer omroepen adviseert op het gebied van vernieuwingen in de technische en operationele productieprocessen voor radio, televisie en multimedia.

Onderdeel van Technicolor Networks Services
Sinds oktober 2006 maakt NOB deel uit van Technicolor Network Services dat onderdeel is van de services divisie van Thomson. Thomson is een internationaal beursgenoteerd bedrijf (Euronext Paris: 18453; NYSE: TMS). Technicolor Network Services richt zich op multimedia dienstverlening aan onder meer omroepen, mediabedrijven, distributeurs en bedrijven/instellingen met een eigen netwerk (narrowcasting, out-of-home dienstverlening).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten