PharmaLead

Werving&Selectie en Detachering
Baarn (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-04-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
07-05-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

PharmaLead is een human resources organisatie gespecialiseerd in de apotheeksector en Healthcare Industries. PharmaLead staat voor meer inzet, meer gevoel voor uw markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. We hebben maar één doel: we willen de beste zijn in ons vakgebied.

PharmaLead (Pharma & Health B.V.) is eind 2006 opgericht als werving en selectiebureau voor de openbare apotheek en ziekenhuisapotheek. De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld als full service Human Resource organisatie actief binnen de Healthcare Industries, Openbare Apotheek, Poliklinische Apotheek en Ziekenhuisapotheek. Ook ons dienstenpakket is sterk uitgebreid.

In 2008 zijn wij gaan samen werken met één van de bekendere werving en selectiebureau’s binnen de farmaceutische industrie. Begin 2009 werd het tijd voor een volledige eigen koers en is deze samenwerking beëindigd. Dit geeft ons de vrijheid en energie om, op basis van onze eigen visie, onze diensten verder uit te rollen binnen de apotheeksector en Healthcare Industries.

Tot 2009 werkten wij onder de naam Pharma & Health B.V., maart 2009 hebben wij onze naam gewijzigd in PharmaLead. Een naam die de lading dekt van wat wij doen en past bij onze nieuwe koers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten