Resources Global Professionals

Interim Management
o.a. Maarssen (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-09-2006
Opdrachten
11
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Resources Global Professionals is een internationaal opererende dienstverlener op het gebied van finance en accounting, human capital, internal audit/risk management, information management, veranderings-management en projectmanagement. We bieden onze klanten op professionele wijze ondersteuning door de inzet van ervaren, hoog gekwalificeerde interimmanagers op projectbasis.

Voortgekomen uit Ernst & Young Interimmanagement in Nederland en Deloitte in Amerika en Aziƫ zijn wij ruim 15 jaar gewend op een zeer hoog en professioneel niveau onze klanten van dienst te zijn waarbij wij ons onderscheiden door (vakinhoudelijke) kennis, klantgerichtheid en kwaliteit.
Resources is NASDAQ-genoteerd en rekent een groot aantal multinationals tot haar klantenbestand.

Wij zoeken steeds zelfstandig gevestigd interimmanagers (of zij die zelfstandigheid overwegen) uit om te reageren. Resources werkt vanuit een dedicated kernbestand waarbij binding en expertise-uitwisseling nadrukkelijk de aandacht heeft.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten