Michael Janssens

HR & Recruitment Consultant
Account type
Intermediair
Geregistreerd
01-08-2014
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-08-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

K-net gaat steeds voor een unieke aanpak

Direct Search van ICT professionals

K-net kan zich beroepen op een `recent` kennis netwerk van meer dan 7000 profielen in de ICT en randdomeinen. Dit is een unieke kennis en kunde die we alleen met onze klanten willen delen in onze opdrachten.

Snelheid en kwaliteit is waar we naar streven bij het invullen van uw openstaande vacature en project. Al de kandidaten die door ons worden aanbevolen, worden vooraf grondig geïnterviewd door één van onze consultants. U krijgt van ons het originele cv samen met een screeningrapport om een duidelijke beeld te krijgen van de verwachtingen van de kandidaat. Wij staan u bij in het verdere proces met ons advies en ervaring.

HR consultancy

Onze consultants rijk aan ervaring in ICT, mensenkennis en selectie adviseren dagdagelijks onze klanten bij het invullen van hun openstaande ICT vacatures en projecten.

Wij kunnen u intern komen ondersteunen in de werving en selectie van nieuwe werknemers. Graag delen wij onze expertise met u. Wie één van onze consultants inschakelt, zal snel merken welke voordelen dit met zich meebrengt. Een externe partner die een onafhankelijke en neutrale sleutelpositie inneemt, maakt in vele gevallen het bespreken, aanvaarden en meedenken over werving & selectie van ICT professionals een stuk efficiënter.

ICT carrière coaching

Kandidaten worden begeleid vanaf het eerste contact met ons. Er wordt geluisterd naar hun verwachtingen en vereisten voor een nieuwe professionele uitdaging. Met onze expertise en ervaring staan wij de kandidaten bij in hun zoektocht naar de juiste uitdaging.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten