Michel Aarden

Sales en directie van het reclamebureau
Account type
Intermediair
Geregistreerd
17-07-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
11-03-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Aardenwerk reclame & marketing BV bestaat sinds 2001. Gestart met 2 man, uitgegroeid naar 5, door de crisis een aantal mensen moeten laten gaan en nu weer dapper met 2 man aan het opbouwen. Wij zijn sterk in het ontwerpen en schrijven maar kunnen geen websites bouwen. Een van onze klanten heeft een verzoek voor een website neergelegd en dit project stellen wij voor op deze site. Design en tekst is klaar, het bouwen kan beginnen. De bouwer voert bij voorkeur ook het onderhoud aan de site uit en implementeert nieuwe ontwikkelingen in de site.

Opdrachtgever heeft geen enorm budget (helaas) voor deze website. Echter de opdrachtgever heeft een verdienmodel met deze site voor ogen waarin door de bouwer meegedeeld kan worden op contractuele basis. Dus: een som geld voor het bouwen en een maandelijks bedrag voor het onderhouden PLUS een deling in de winst die wordt gegeneerd zolang als contractueel is vastgelegd.

Michel Aarden
michel@aardenwerk.nl
06-53 414 591


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten