Middenduin

Corporate Finance, Administratie en Life Sciences
Nijkerk (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-03-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
30-03-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De Middenduin Groep bestaat uit Middenduin Corporate Finance, Middenduin Advisory, Middenduin Investment Services en Middenduin Administrative Services. Deze partijen verenigen hun expertise in een krachtige, complementaire combinatie die groei, expansie en herstructurering van ondernemingen begeleidt.

Middenduin Advisory adviseert bedrijven, instellingen en investeerders inzake branche specifieke vraagstukken op het gebied van life sciences, asset management & pensions en health & human resources.

Middenduin Corporate Finance identificeert, structureert en begeleidt ondernemingen bij diverse transacties waaronder overnames en financieringen.Wij werken met geïntegreerde teams van juridische en financiële professionals. Daarnaast werkt Middenduin Corporate Finance samen met een groot aantal partners met jarenlange ervaring in specifieke industrie takken.

Middenduin Administrative Services verzorgt de financiële huishouding van diverse ondernemingen. De onderneming is erop gericht om naast het verzorgen van de financiële administratie het management met behulp van een budgetteringstool en maandelijkse financiële rapportages meer inzicht te geven in de financiële huishouding van de onderneming in kwestie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten