Human Mobility Group

commerciele trainingen
Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-12-2011
Opdrachten
5
Laatste opdracht
16-12-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

HumanMobility is een organisatie- en adviesbureau met als specialisme mobiliteit. HumanMobility staat voor het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit van mensen in directe relatie tot hun werkomgeving. Doel is het maximaal laten presteren van medewerkers en hierdoor maximaal rendement voor werkgever te creƫren.

De projecten bestrijken een breed scala aan beleidsterreinen. De gemeenschappelijke noemer van al deze activiteiten is dat zij bijdragen aan de verbetering van de organisatie in het algemeen en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in het bijzonder. De oplossingen zijn praktijkgericht en sluiten aan op actuele organisatieontwikkelingen.

De dienstverlening bestaat onder meer uit

  • Advies geven en begeleiden van veranderingstrajecten.

  • Het uitvoeren van assessments

  • Het op maat trainen van individuen en groepen

  • Het begeleiden van medewerkers van werk naar werk

Onze organisatie heeft een informele cultuur waar ruimte is voor individualiteit. Een organisatie waar men oog heeft voor elkaar, en waar collegialiteit van belang is. Tevens is er sprake van een commerciƫle drive bij onze mensen waarbij appel wordt gedaan op ieders verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid. Groei staat centraal.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten