Mighty Consulting Services

ICT en financiele dienstverlening
3356MP Papendrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-08-2013
Opdrachten
2
Laatste opdracht
07-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sinds 1998 hebben wij het genoegen om onze zeer gewaardeerde klanten te ondersteunen met hoogwaardige dienstverlening. Dit betekent concreet dat wij, samen met onze business partners, al meer dan 15 jaar succesvol zorgdragen voor ‘de juiste professional op de juiste plaats’. Zowel op het vlak van informatietechnologie als op het gebied van business ondersteuning.

Op het gebied van informatietechnologie kunt u bijvoorbeeld denken aan consultancy, informatiemanagement, servicemanagement, projectmanagement, systeemontwikkeling, testen, onderhoud en beheer. Aan de business kant ondersteunen wij u bijvoorbeeld graag met business consultancy, procesanalyse en –ontwerp, managementsupport, interim management, creditmanagement en administratieve ondersteuning.

Onze belangrijkste doelstelling is om zaken te doen met onze klanten op basis van ‘het juiste gevoel’. Een gevoel dat onze klanten ervaren door aandacht, kwaliteit, kennis van zaken, alert en pro-aktief handelen, snelheid van handelen en vooral een prettige, vriendelijke en open samenwerking.

Momenteel hebben wij zo’n vijfendertig medewerkers aan de slag die dagelijks hun toegevoegde waarde bevestigen bij onze klanten. Wij streven ernaar dit aantal in de komende periode te vergroten. En natuurlijk, tegelijkertijd borgen wij de juiste aandacht, zorg en energie aangaande de huidige opdrachten!

Specialisatie en expertise

Detachering van ZZPérs en Freelancers bij eindklanten

Overige informatie

Wij leveren niet aan andere detacheerders


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten