Miranda Burger

Grafisch ontwerpen, concept ontwikkeling, design.
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-07-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Miranda. Ik ben sinds 2004 freelance grafisch ontwerper met inmiddels 11 jaar ervaring, waarvan ik het meeste heb opgedaan
in Amsterdam. Ik heb echter ook in Chicago en Londen gewerkt.

Ik ben in 1990 begonnen aan een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, afdeling grafisch ontwerpen om deze in 1996 succesvol af te ronden.Ik leerde daar conceptueel naar grafisch ontwerpen en kunst te kijken. Opdrachten moeten starten met een krachig idee na grondig onderzoek te hebben gedaan, om zo tot een helder restultaat te komen.
Tot op de dag van vandaag geloof ik nog steeds in deze manier van werken en probeer dat zo goed mogelijk toe te passen in mijn dagelijkse wijze van ontwerpen.

Klanten waarvoor ik gewerkt heb zijn o.a. Chival Regal, Nutricia, Conimex, CSM, en vele anderen, die misschien minder bekend zijn, maar zeker niet minder interessant!

Mibureau.com geeft een goed beeld van het werk, maar aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer infomatie. (miranda@mibureau.com) Graag kom ik mijn portfolio laten zien voor meer uitleg én een betere visuele kijk op m’n werk. Mocht je m’n volledige CV willen inzien, download deze dan vanaf mijn site.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten