Mister Job

Zorg en Welzijn
Capelle a/d IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-07-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mister Job is een jonge frisse HR-dienstverlener en wij richten ons op de gezondheidszorgsector in onder andere Den Haag. Mister Job staat voor detacheren, uitzenden, werven en selecteren en het is onze uitdaging om voor iedere vacature de beste oplossing te vinden. Wij bieden ondersteuning voor de invulling van tijdelijke vacatures maar zeer zeker ook bij de invulling van vaste functies. Professionals met ervaring bieden wij nieuwe en uitdagende opdrachten en bemiddelen wij indien gewenst naar een vaste baan. Ook starters bemiddelen wij naar leuke en uitdagende functies in de zorg.

Mister Job is actief in de volgende branches

  • Geestelijke Gezondheidszorg

  • Gehandicaptenzorg

  • Thuiszorg Verzorgings- en Verpleeghuizen

  • Kinderopvang

  • Ziekenhuis

  • Welzijn

Onze manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijke en enthousiaste benadering. Wij hechten veel waarde aan een goede en duurzame relatie met opdrachtgevers en onze professionals. Mister Job beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van ervaren zorgprofessionals, Young professionals en ZZP-ers. Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Amber de Groot. www.misterjob.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten