Mixx`d Media

Concept & Design
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-03-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
06-03-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn Mixx`d Media. Wij zijn een creatief bureau én barsten van de energie! Dit brengen wij elke dag tot uiting in print, digitale media en merk concepten. Wij helpen uw bedrijf, uw evenement of uzelf graag naar de top door het creëren van offline en online belevingen.

Wij bedenken, creëren en ontwikkelen alle zichtbare aspecten van uw merk met het streven uw doelgroep iets gaafs te laten zien. Voor bijna alles kunt u bij ons terecht: van het bedenken en uitvoeren van social media campagnes tot aan het volledig ontwerpen en ontwikkelen van websites. Maar ook van content creatie tot aan het grafisch ontwerpen van identiteiten en drukwerk zijn wij u ideale partner.

Mixx’d Media werkt samen met opdrachtgevers uit diverse uiteenlopende branches. Wij vinden het niet alleen leuk om direct met de klant te werken, maar ook samen met andere bureaus. Wij creëren online/offline concepten en grafische content voor onder andere Bacardi Nederland, ID&T, Art of Dance, Don Diablo, Eristoff Nederland, Singha Beer Benelux, Gregory van der Wiel, Babyliss Nederland, De Telefoongids, Sunnery James & Ryan Marciano en diverse evenementen in binnen- en buitenland.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten