Betronic Solutions BV

Electronica ontwerp en ontwikkeling
Amsterdam (IJburg) (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-10-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-10-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

'Passie voor elektronica ontwikkeling en productie'
Een autonoom en Amsterdams engineeringbedrijf met passie voor elektronicaontwikkeling en –productie. Voor (inter)nationaal opererende klanten maken wij op elektronica gebaseerde producten, van consumentenproducten tot professionele elektronica. Desgewenst met volledig supply chain management van industrieel ontwerp tot produceerbaar eindproduct.

Behalve productontwikkeling en productie (inclusief testapparatuur) leveren wij internetdiensten bedoeld voor communicatie tussen producten en systemen (M2M Internet Services).

Vermogenselektronica is ons basiskennisgebied, aangevuld met strategische kennisgebieden als regeltechniek en communicatie. Focus voornamelijk gericht op markten waar energie, energieconversie of communicatie een belangrijke rol spelen.

In het team van circa 50 mensen staat innovativiteit centraal en dit komt tot uiting in de uitstraling (gebouw), technologieën, producten en oplossingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten