Business Development Company

Internet Marketing & eBusiness
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-03-2007
Opdrachten
6
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijven moeten continue innoveren. Elke dag moeten managers kunnen aantonen dat het beter gaat dan bij hun concurrenten. Stilstand is niet acceptabel en leidt vaak tot een een onvermijdelijke herstructurering. Kortom, performance verbetering is een permanente activiteit en vraagt lef en visie. Want soms moet je hele rigoreuze en 'out-of-the-box' keuzes durven maken om het optimale resultaat te bereiken.

Wij werken voor opdrachtnemers die deze visie delen. Ondernemers en managers die het lef hebben om rigoureus in te grijpen als het moet! Ondernemers die willen innoveren en grote ambities hebben. Het verdubbelen van de omzet of het halveren van de kosten zijn ambities die wij voor onze klanten realiseren.

Bedrijven moeten zich focussen op hun core-business. Daarom is het onze visie dat ondernemers steeds meer tijdelijke externe hulp zullen inroepen om verbeter- of innovatietrajecten te realiseren. De Business Development Company (BDC) biedt deze ondersteuning in de vorm van concepten en dienstverlening.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten